L’escola de música organitza concerts virtuals per celebrar Sant Jordi 2020

L’escola de música organitza concerts virtuals per celebrar Sant Jordi 2020

El confinament d’aquests dies no ens ha impedit celebrar Sant Jordi, si bé no hem pogut sortir a badar entre les parades ni participar en la marató de contes al carrer, hem aconseguit que fos un dia especial.

Gràcies a les famílies i alumnes de l’escola, més de 70 alumnes de totes les edats han col·laborat en l’elaboració dels concerts de Sant Jordi 2020.

D’una banda, els alumnes que fan classes d’instrument han tocat des de casa cançons apreses al llarg d’aquest temps de confinament i les hem agrupat en un concert virtual de Sant Jordi, on podreu gaudir de molta varietat instrumental.

A més, els alumnes de sensibilització també hi han volgut participar i ho han fet tot cantant la cançó “Sant Jordi arriba”. Amb els seus vídeos hem elaborat un segon concert.

L’Escola ha col·laborat estretament amb la Biblioteca per a la Marató de contes, que finalment s’ha pogut celebrar també de forma virtual i en la qual hem participat amb els vídeos d’alguns alumnes instrumentistes.

Fins a 74 petits i grans músics ens han fet arribar amb molta il·lusió les músiques que estan treballant a l’escola amb les quals hem elaborat els dos concerts que hem penjat a la web: www.escolademusica.svc.cat/multimedia.

Així doncs, gràcies a la vostra complicitat, hem pogut passar un Sant Jordi ben musical,  celebrant-lo aquesta vegada d’una manera diferent del que ens hauria agradat, però igualment emocionant i amb molta il·lusió.

Volem donar-vos les gràcies a tots i totes per fer-ho possible!